Новини

Първа задача

Публикувано на

Първата задача е публикувана, от вчера: https://fmi.rust-lang.bg/tasks/1. Можете да намерите примерен тест в github репо-то rust-homework. Изтеглете си го, проверете дали върви както трябва (вижте коментара в горната част на теста), и се погрижете кода ви да се компилира и да минава поне този базов тест, преди да го submit-нете.

Силно ви съветваме да почнете отрано и да качвате решенията си през интерфейса. Дори да са частични. Можете да ъпдейтвате решенията си колкото пъти искате докато крайния срок приключи. Ние ще оценим последната версия.

Ако имате каквито и да е въпроси по условието, свободно питайте в discord. Ще изясним каквото можем, ще коригираме каквото се наложи.

Отбелязваме, че НЕ post-вате части от кода си в discord, или където и да е другаде. Домашното е самостоятелно. Това, което можете да post-вате, са допълнителни тестове, които сте си написали, и смятате, че ще са полезни за колегите ви. Може да ги споделите през github, bitbucket, каквото си пожелаете.

Hello World

Публикувано на

Първата лекция на курс 2019 ще бъде утре, вторник, 8ми октомври.

Лекциите ще се водят:

  • В зала 101
  • Вторник и четвъртък
  • От 19:15 до 21:00

Може да се свържете с нас в Discord-а на курса: https://discord.gg/FCTNfbZ. Ако не искате да се записвате в Discord, просто refresh-вайте този сайт за новини и ни пишете на fmi@rust-lang.bg.