Детайли за изпита

Публикувано на

Взехме дата за изпита -- на 18ти февруари, от 10:00 докогато се получи. По груби сметки, може би ще отиде до към 18:00, но зависи колко хора отложат за септември, колко време отнемат защитите и т.н.

Ако знаете, че няма да дойдете на изпита, не сте готови с проекта си или не сте достатъчно доволни от него, няма проблеми да отложите за септември, ще ви запазим точките от домашни. Пишете да ни кажете, за да знаем да не чакаме. Иначе, няма проблеми да дойдете и по-късно от 10, но пак, по-добре ни предупредете. Basically, ако примерно в 16:00 сме приключили и няма повече хора, вероятно ще си ходим. Не е проблем да дойдете и да седнете някъде да пишете код, докато изпитваме останалите.

Залата е 107, която е компютърен кабинет. Ако имате лаптоп, вземете си го и ще тестваме на него, иначе се погрижете проекта ви да се компилира и работи на машините във ФМИ. Ще демонстрирате програмата, след това ще разгледаме кода заедно. Ще ни дадете и едно архивче с кода, за да проверим после дали някой не го е изтеглил отнякъде и преименувал променливите :) (да, имали сме такива случаи, да, вероятно ще го хванем).

Обратно към всички новини